Acacia Blomsterkunst

Acacia Blomsterkunst er en moderne blomsterforretning med stort udvalg af friske afskårne blomster, planter, og ikke mindst spændende plantedesign. Vi forhandler også vin, italienske specialiter, chokolade og kaffe, samt et lille udvalg af danske lækkerier.

Du kan vælge at betale med kort, eller få en faktura tilsendt.

Åbningstider:

Mandag til Torsdag:    9.00 - 17.30
Fredag:9.00 - 18.00
Lørdag:9.00 - 15.00
Søndag:9.00 - 14.00

Åbent på Mors dag, Valentins dag, og alle søndage i december før jul

 

Vi kan bare ikke lade være...

Hos Acacia Blomsterkunst er vi et godt sammentømret team af uddannede dekoratører der tager vores fag meget seriøst, og kan lide at være med til at udvikle det. Vi deltager i alt hvad der kan gøre os bedre til vores job. Vi har altid elever, så vi kan sikre at vores håndværk lever videre, og det gør at vi aldrig kan læne os tilbage. Dette gør Acacia Blomsterkunst til en seriøs og troværdig leverandør hvad enten det drejer sig om en buket, et plantedesign, en begravelse, eller en større udsmykningsopgave.

Frisk og spændende.

Vi henter selv friske afskårne blomster og planter på københavns grønttorv. Vores varer kommer direkte fra hollandske og danske auktioner, flere gange om ugen. Vi sætter en ære i at have et spændende og anderledes udvalg af varer. Derfor er vi altid et besøg værd uanset temperament og stil.

 OBS OBS OBS OBS Nye hold på på "Blomsterskolen"


Klik på teksten herunder for at se mere om:

Kurser hos Acacia Blomsterkunst