Spring navigationen over og gå direkte til indhold

VI HAR VORES RØDDER SOLIDT PLANTET I ROSKILDE...

Acacia Blomsterkunst er Roskildes ældste blomsterbutik med rødder og traditioner langt tilbage i Roskildes historie.
Vi lægger stor vægt på det lokale, både når det gælder indkøb til butikken, men også med hensyn til vores samarbejdspartnere.

Acacia Blomsterkunst har gennem flere år bl.a. været sponsor af Roskilde Garden og Roskilde Fugleskydningsselskab. Ligeledes støtter Acacia Blomsterkunst Kræftens bekæmpelse i Roskilde.

Kvalitet og faglighed, er en anden af vores mærkesager, hvilket gør, at vi er godkendt til at tage elever. For os er det vigtigt, at uddanne dygtige blomsterbindere i det gamle håndværk. Acacia blomsterkunst har i mange år haft et tæt samarbejde med Blomsterskolen Vilvorde.


Fra Acacia Blomster til Acacia Blomsterkunst

Der har i mange år været blomsterbutik i Algade 58 – i mere end 70 år faktisk. Da dørene i butikken blev slået op første gang, lå den sammen med en grønthandler. I omkring 1970 overtager Kurt Hansen butikken og beholder navnet Acacia Blomster. I 2001 sælger Kurt Acacia Blomster til Mie Labansen og Maria Delfs.

Da Mie og Maria I 2001 købte blomsterbutikken af Kurt Hansen, omdøbte de den i samme forbindelse til Acacia Blomsterkunst. Ønsket var at udmærke sig med unikke og kreative blomsterdekorationer, smukt begravelses- og festbinderi, samt blomsterbuketter sammensat af årstidens blomster. Pigerne ville altså løfte niveauet på produkterne, men bibeholde den gode stemning og service, som kunderne mødte i butikken.

Idag drives Acacia Blomsterkunst af Mie, og selvom butikken skiftede navn fra Acacia Blomster til Acacia Blomsterkunst, så mærker vi stadig vores kunders kærlighed til butikken, og bliver ofte mindet om at vi er Roskildes ældste blomsterbutik, den dag i dag.

Den gamle Acacia ånd lever således videre i Acacia Blomsterkunst.


Vi kan bare ikke lade være...

Hos Acacia Blomsterkunst er vi et godt sammentømret team af uddannede dekoratører, der tager vores fag meget seriøst og kan lide at være med til at udvikle det. Vi deltager i alt hvad der kan gøre os bedre til vores job. Vi har altid elever, så vi kan sikre at vores håndværk lever videre, og det gør at vi aldrig kan læne os tilbage. Dette gør Acacia Blomsterkunst til en seriøs og troværdig leverandør hvad enten det drejer sig om en buket, et plantedesign, en begravelse, eller en større udsmykningsopgave.


Lidt mere end bare blomster...

I vores butik finder du ud over vores store udvalg af blomster også brugskunst og lækre specialiteter som er nøje udvalgt. Vores skønne udvalg bringes ud i Roskilde, Tune og Jyllinge.

Vi har et velassorteret udvalg af produkter fra:
.
BIRCH NIELSEN COLLETION
ESTER & ERIK
KAKTUS LINE
HERSLEV BRYGHUS
HOLM-FRIIS CHOKOLADE
GLEAN
KARAMELLERIET
VEJRHØJ VIN
WALLY AND WHIZ