Spring navigationen over og gå direkte til indhold

VI HAR VORES RØDDER SOLIDT PLANTET I ROSKILDE...

Acacia Blomsterkunst er Roskildes ældste blomsterbutik med rødder og traditioner langt tilbage i Roskildes historie.
Vi lægger stor vægt på det lokale, både når det gælder materialer til butikken, men også med hensyn til vores samarbejdspartnere.

Acacia Blomsterkunst har gennem flere år bl.a. været sponsor til Roskilde Garden og Roskilde Fugleskydningsselskab.

Kvalitet og faglighed, er en anden af vores mærkesager, hvilket gør, at vi er godkendt til at tage elever. For os er det vigtigt, at uddanne dygtige blomsterbindere i det gamle håndværk.


Fra Acacia Blomster til Acacia Blomsterkunst

Der har i mange år været blomsterbutik i Algade 58 – i mere end 70 år faktisk. Da dørene i butikken blev slået op første gang, lå den sammen med en grønthandler. I omkring 1970 overtager Kurt Hansen butikken og beholder navnet Acacia Blomster. I 2001 sælger Kurt Acacia Blomster til Mie Labansen , som laver Acacia Blomster om til Acacia Blomsterkunst , som den hedder i dag.

Der er en del Acacia Blomster butikker rundt om i landet, og de har ikke noget med hinanden at gøre, andet end navnet. Flere af butikkerne er ældre butikker, fra dengang hvor vi brugte telefonbøger, og derfor var navnet Acacia Blomster populært, da man så stod øverst i bogen.

I 2001 købte Mie Labansen blomsterbutikken af Kurt Hansen, og omdøbte den i samme forbindelse til Acacia Blomsterkunst. Mies ønske var at udmærke sig med unikke og kreative blomsterdekorationer, smukt begravelses- og festbinderi, samt blomsterbuketter sammensat af årstidens blomster. Mie ville altså løfte niveauet på produkterne, men bibeholde den gode stemning og service, som kunderne mødte i butikken.

Det er nu mere end 21 år siden, og selvom butikken skiftede navn fra Acacia Blomster til Acacia Blomsterkunst, så mærker vi stadig vores kunders engagement og kærlighed til butikken den dag i dag.

Den gamle Acacia ånd lever således videre i Acacia Blomsterkunst.


Vi kan bare ikke lade være...

Hos Acacia Blomsterkunst er vi et godt sammentømret team af uddannede dekoratører, der tager vores fag meget seriøst og kan lide at være med til at udvikle det. Vi deltager i alt hvad der kan gøre os bedre til vores job. Vi har altid elever, så vi kan sikre at vores håndværk lever videre, og det gør at vi aldrig kan læne os tilbage. Dette gør Acacia Blomsterkunst til en seriøs og troværdig leverandør hvad enten det drejer sig om en buket, et plantedesign, en begravelse, eller en større udsmykningsopgave.


Lidt mere end bare blomster...

I vores butik finder du ud over vores store udvalg af blomster også brugskunst og lækre specialiteter som er nøje udvalgt.

Vi har et velassorteret udvalg af produkter fra:
.
BIRCH NIELSEN COLLETION
ESTER & ERIK
KAKTUS LINE
HERLEV BRYGHUS
HOLM-FRIIS CHOKOLADE
GLEAN