Spring navigationen over og gå direkte til indhold

BUKETTER

Fødselsdag, ’god bedring’, jubilæum, reception eller fest... uanset hvilken anledning, så kan vi levere blomster der passer til dagen!

Vi har stor erfaring med levering af buketter til alle livets glade begivenheder - og med egen chauffør i huset sikrer vi en flexibel levering.

DEN LILLE VILDE

HØJ HAVE

BLOMSTERKUNST

TØRRET BUKET

SIGNATUR BOX

VASER I GENBRUGSGLAS

DEN PERFEKTE FORKÆLELSE

Hos Acacia Blomsterkunst finder du et delikat udvalg af specialiteter. Vi bygger vores sortiment på kvalitet og smagsoplevelse. Du finder alt fra lidt sødt til ganen til fyldig og kraftfuld øl. Der er noget for enhver smag. 

Lige hvad man har brug for på denne årstid. 

 

Bestil buketter og blomsterdekorationer


Hos Acacia Blomsterkunst i Roskilde leverer vi friske og unikke buketter og blomsterdekorationer. Vi leverer blomster til alle livets glade begivenheder, så som rund fødselsdag, jubilæum, reception, Valentines Day, Mors dag og andre mærkedage. Vi leverer også blomsterbinderier i svære stunder, i form af en kærlig god bedring buket eller en blomsterbuket midt i en svær tid. Med vores egen chauffør i huset, sikrer vi en fleksibel og hurtig levering af blomsterbuketten lige til døren.

I webshoppen her finder du kun et lille udvalg af de blomsterbinderier vi leverer. Vores søde blomsterbindere er altid klar på at hjælpe dig, hvis du har særlige ønsker, så tøv ikke med at kontakte os.

Søger du blomster til din fest, runde fødselsdag, konfirmation eller bryllup?
De smukke blomsterløsninger skabes i samarbejde med dig, så blomster, bordpynt og din stil binder festen og oplevelsen sammen. Gennem dialog finder vi den smukkeste blomsteropsætning, som er med til at gøre dit bryllup eller fest uforglemmelig.