Spring navigationen over og gå direkte til indhold

BUKETTER

Buketter hos Acacia Blomsterkunst bindes med stolthed af vores dygtige blomsterdekoratører. Med vores store udvalg af friske afskårne blomster, skabes et smukt og unikt udtryk i hver buket. Om du er til den høje og luftige, lille, romantiske eller sprudlende, så vælges kvalitetsvare, som er nøje indkøbt efter årstiden.

Vi er altid behjælpelige med at opfylde dine personlige ønsker og leverer et stærkt håndværk. 

Lille vild buket i sommerlige farver orange og pink. Buketten står i glasvase med grå baggrund.

DEN LILLE VILDE

Høj og sprudlende buket i sommerlige nuancer orange og røde. Buketten står i glasvase med grå baggrund.

HØJ HAVE

Blomsterkunts buket med sommerens stærke farver i orange, pink og gule nuancer. Buketten står i glasvase med grå baggrund.

BLOMSTERKUNST

Tørret buket i rødlige og brune nuancer, står i en glasvase ved grå baggrund.

TØRRET BUKET

Firkantet æske fyldt med blomster i lyse champagne nuancer.

SIGNATUR BOX

Glasvaser i forskellige størrelser står opstillet ved en grå baggrund hos Acacia Blomsterkunst.

VASER I GENBRUGSGLAS

DEN PERFEKTE FORKÆLELSE

Hos Acacia Blomsterkunst finder du et delikat udvalg af specialiteter. Vi bygger vores sortiment på kvalitet og smagsoplevelse. Du finder alt fra lidt sødt til ganen til fyldig og kraftfuld øl. 

Der er noget for enhver smag.

 

Bestil buketter og blomsterdekorationer


Hos Acacia Blomsterkunst i Roskilde leveres en frisk og unik buket, som vil glæde enhver. Vores kompetente blomsterdekoratører skaber altid et solidt håndværk, om det er buketter eller blomsterdekorationer. Vi leverer blomster til alle livets glade begivenheder, så som rund fødselsdag, jubilæum, reception, Valentines Day, Mors dag og andre mærkedage. Vi leverer også blomsterbinderier i svære stunder, i form af en kærlig god bedring buket eller en blomsterbuket midt i en svær tid. Med vores egen chauffør i huset, sikrer vi en fleksibel og hurtig levering af blomsterbuketten lige til døren.

I webshoppen her finder du kun et lille udvalg af de blomsterbinderier vi leverer. Vores søde blomsterbindere er altid klar på at hjælpe dig, hvis du har særlige ønsker, så tøv ikke med at kontakte os.

Søger du blomster til din fest, runde fødselsdag, konfirmation eller bryllup?
De smukke blomsterløsninger skabes i samarbejde med dig, så blomster, bordpynt og din stil binder festen og oplevelsen sammen. Gennem dialog finder vi den smukkeste blomsteropsætning, som er med til at gøre dit bryllup eller fest uforglemmelig.