Spring navigationen over og gå direkte til indhold

ET SIDSTE FARVEL

Et personligt hjerte, en smuk krans eller en enkel bårebuket? Send en sidste hilsen til den du skal tage afsked med... Vi binder kranse, buketter og hjerter i smukke blomster- og farvekombinationer.

Oasis hjerte i stærke farver. Den emmer af sommer og varme med sine orange, lyserøde og gule nuancer.

OASIS HJERTER

Oasis krans i stærke farver. Den emmer af sommer og varme med sine orange, lyserøde og gule nuancer.

OASIS KRANS

Bårebuket i sommer farver. Den emmer af friskhed med sine orange, lyserøde og gule nuancer. Et smukt farvel til en du holder kær.

BÅREBUKET

Oasis pude i smukke og skarpe farver. Den er både frisk og varm i sit udtryk, med lyserøde, orange og gule farver.

OASIS PUDE

Acacia Blomsterkunst har mange års erfaring i at gøre en kistepynt så personlig og unik som muligt. En smuk afsked til en kær.

KISTEPYNT

BÅND

Bestil begravelsesbinderi eller et kærligt sidste farvel


Hos Acacia Blomsterkunst ved vi, at valget af blomster til begravelse eller bisættelse er meget personligt og sårbart. Her kan blomsterne varme, give omsorg og være med til at sætte kulør på den sidste rejse. Det er altid en ære for os, at få lov til at levere blomster til begravelser eller bisættelser og vi gør os meget umage for at bringe personligheden frem i binderiet. 

I webshoppen har vi de klassiske begravelsesbinderier så som bårebuket, kranse, puder og hjerter i smukke og forskellige blomster- og farvekombinationer. Du kan også vælge at tilføje et bånd med tekst i en farve der matcher. Ønsker du noget andet end det du ser i webshoppen, så er vores dygtige blomsterbindere klar til at hjælpe dig, i vores blomsterforretning i Roskilde. Sammen skal vi nok finde den rigtige løsning.